Instruktörer

Susanna Pålsson

Sanna har haft hundar i 30 år; bland dem schäfer, Jack Russell och nu Retromopsen Frank, som är en fantastiskt rolig och härlig hund. Sanna utbildade sig på Svenska Brukshundsklubben för att bli instruktör 1997 och har lett kurser på alla nivåer. En av hennes schäfrar var en certifierad tjänstehund inom bevakning och hon har tävlat i lydnad och bruksspår. Nu tränar Sanna och Frank mestadels lydnad, specialsök och spår.

Emmelie Tilly

Emmelie har en tax som heter Svante och är 8 år. Tillsammans tävlar de i rallylydnad och NoseWork och tränar lydnad, spår och specialssök. Emmelie utbildade sig till SBK instruktör på Svenska Brukshundklubben 2018 och har hållit flera kurser på Botkyrka Brukshundklubb sedan dess.

Sara Andersson

Sara är utbildad hundinstruktör genom svenska brukshundsklubben sen 2018. Hon har en Amstaff tik vid namn Keehla som är 11 år gammal. Sara och Keehla har tävlat i Rallylydnad och Lydnad på högre nivåer men på senare år har Keehla blivit en familjehund och njuter av pensionärslivet. Sara har en stor kärlek till många raser men Amstaff ligger henne extra varmt om hjärtat.

Sanna Brandt

Jag heter Sanna Brandt, skaffade min första hund 1980 och gick då med i Botkyrka BK för att gå kurs. På den vägen är det – nu 40 år senare! Jag fortsatte med flat, sedan tollare och nu har jag Perro (perro de agua espanol). Idag har jag 3 perrosar från 5 mån till 14 år Harry, Hugo och Peppar. Jag gick min första instruktörsutbildning när jag var med i Botkyrka Hundungdom, 1995 gick jag om den och 2013 utökade jag till rallylydnadsinstruktör också. Jag har haft diverse styrelseuppdrag och varit tävlingsfunktionär både i brukshundsklubben och mina rasklubbar. Jag har tävlat lydnad, bruks (spår), rally, viltspår, jaktprov och agility med stor glädje och utan några större framgångar 😊. Jag har säkert gått 100+ kurser, det är det roligaste jag vet, och just nu försöker jag utbilda min mellanhund till att leta kantareller.