Rally-, agility- och specialsökskommittén  RASK

RASK är en helt nystartad kommitté som ansvarar för aktiviterna på klubben som rör Agility, Rallylydnad samt Specialsök. mer information kommer inom kort.

Öppen rallyträning

Måndagar 18.30

Träningsgrupp i Nosework

Måndagskvällar

Krav: Godkänt doftprov i eukalyptus, tävlingsambitioner, medlem och tävlande för Botkyrka BK.
Skicka in din ansökan för att få veta mer vara med i gruppen till info@elinselin.com
Läs vad som krävs för att vara med i en träningsgrupp via BBK här.

Funktionärer till rallytävling 16/9

Nu söker vi funktionärer/skrivare till rallylydnadstävlingen 16/9. Kontakta Sanna Branth på brandt.sanna@gmail.com om ni har möjlighet att hjälpa till!

Clinic i nya reglerna Rallylydnad 2017!

Varmt välkommen att anmäla dig till clinic söndagen den 27 november 2016 med våra egna "super-rally-ekipage" Kristin och Sandra. Upplägg: samling 9.45 teori 10-12 egen lunch 12-13 praktik 13-15 Anmälan: via mail till rally@botkyrkabk.se Kostnad: 200 kronor som ska...

Skrivare till rallytävling 21/5

Nu söker vi med ljus och lykta rallyskrivare till klubbens tävling 21 maj efter avhopp.Skicka mail till rally@botkyrkabk.se om ni kan ställa upp

Vi i RASK