Årsmötet 13 februari 2021

Välkommen till Botkyrka Brukshundsklubbs årsmöte lördagen den 13 februari 2021 klockan 13:00.

På grund av rådande läge kommer detta årsmöte att hållas digitalt via Zoom.

För att delta i årsmötet måste man installera Zoomklienten. Om Du inte har Zoom installerat, så hämtas klienten på www.zoom.us om den skall installeras på en dator. För installation på telefon hämtas den på App Store eller Google play. Programvaran är gratis.

För installation på dator så följer här en kort instruktion.

Gå till Zoom hemsida

– klicka på ”Sign Up it’s free”

– ange födelsedatum

– ange e-post adress

– klicka på ”confirm”

– bekräfta registreringen i det e-postmeddelande som skickats till den e-postadress som Du angav

– lägg in namn och lösenord

– välj ”skip” i nästa steg

Du har nu skapat ett Zoom-konto och kan genom att klicka på nedanstående länk ansluta till årsmötet när det startar. Inloggning till årsmötet kommer att vara öppet från 12.45. Vid inloggning kommer Du att få en instruktion om att registrera Dig, detta för att vi skall kunna notera Ditt deltagande i mötet. När registrering skett placeras Du i ett väntrum innan Du släpps in i mötet.

Länk till mötet: https://brukshundklubben.zoom.us/meeting/register/tJEvdu2grD8jHNRASrwdzrziyjbAaboHpqm0

Väl inne i mötet kommer alla deltagare utom ordförande att ha sin mikrofon avstängd. Du kan dock skicka frågor via chattfunktionen som finns i Zoom, men vi ber Dig att om Du har frågor, så skicka dem helst i förväg till sekreterare@botkyrkabk.se.

Under mötet kommer ett antal omröstningar att ske där Du svarar ja eller nej på den fråga som ställs. Efter varje omröstning kommer resultatet att redovisas.

I det bifogade dokumentet i länken nedan finns förslag till styrelse och revisorer, inga nya förslag kan läggas utan man säger ja eller nej till föreslaget namn. Bifogat är också ett förslag på valberedning. Här har Du har som medlem möjlighet att komma med alternativa förslag, som då skall skickas till Marie Linder på tel 070-7184589 eller e-post mialinder_co@hotmail.com senast den 8 februari (SKK digitalt förenklat årsmöte sid 4 punkt 2.2).

i bifogat dokument finns också ett förslag till rambudget år 2021, om Du har synpunkter på detta, vänligen kontakta vår revisor Maria Garpenquist på tel 070-4868205 eller på e-post maria.garpenquist@gmail.com.

Länk till möteshandlingarna, inklusive Zoom instruktion:
Årsmöteshandlingar 2021

Med vänlig hälsning

Styrelsen i Botkyrka Brukshundsklubb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.