Under senare tid har flera klubbmedlemmar utfört imponerande prestationer. Vi börjar med team Abbot; med Hans och Suzanne Vestergren i Rapporten. På årets Bruks-SM var de titelförsvarare och knep nu en bronspeng i hård konkurrens. Ett par veckor efter detta representerade de Svenska Landslaget vid Nordiska mästerskapet i Finland. Där blev det ett lagguld och en fjärdeplats individuellt. Och den fina formen håller i sig för på Katrineholms rapporttävling i helgen blev det ett nytt Cert och en ny seger på över 600 poäng.
Men klubben har fler bra Rapportekipage och på Enköpings tävling i helgen tog Gun och Gunnar Olbers sitt första Cert med sin labrador Chara. Mycket talar för att klubben har minst två ekipage på startlinjen i Rapport på SM i Katrineholm 2019.

Och så har klubben fått en ny Brukschampion genom duktiga Maria Ljungmark med reisern  Ö-man. Titeln säkrades genom ett Cert och vinst i Säffles tävling för Patrullhundar, en gren som ekipaget också framgångsrikt deltog i vid årets SM i Ronneby.

Och slutligen grattar vi Britt Abrahmsén med flatten Siska som blev uppflyttade till högre spår vid Katrineholms tävling i söndags.

Maria Ljungmark och Ö-man med Cert

Hans och Suzanne Vestergren med Bordern Abbot

Britt Abrahmsén med flatten Siska

Gun och Gunnar Olbers högst upp på pallen i Enköping