Kommittéer

• Tävlingskommittén -TK – ansvarar för tävlingar och klubbens tävlande ekipage
  • Hundägarutbildningskommittén – HUK – har hand om kurserna samt utbildande av instruktörer
  • Rasutvecklingskommittén – RUK – ansvarar för MH och MT samt utbildning av figuranter till dessa
  • Tjänstehundskommittén – rekryterar och utbildar hundar samt personal till försvaret och räddningsverket
  • Rally-, agility- och specialsökskommittén – RASK – har hand om klubbens aktiviteter inom rally, agility samt specialsök
  • Pr och infokommittén – ser till att nyhetsbreven kommer ut och hemsidan samt facebook uppdateras
  • Anläggningskommittén – AK – ansvar för klubbens område och lokaler vad det avser skötsel och reparationer samt data och teknik
  • Kökskommittén – planerar och ansvarar för serveringen vid klubbens olika aktiviteter
  • Utmärkelsekommittén – svarar för att medlemmar som gjort sig förtjänta av utmärkelser erhåller dessa

Klubben behöver hjälp

Kan du bidra med en gnutta tid för att hjälpa till att driva BBK? Varenda timme räknas och ju fler vi är desto mindre krävs av var och en. Nedan ser du var du behövs.

PR & Info

Vi söker efter någon som vill ta hand om klubbens befintliga sponsoravtal samt hitta nya sponsorer. Hör av dig till webmaster@botkyrkabk.se om du vill hjälpa till.

HUK

Är du intresserad av utbildning? Vi behöver både nya instruktörer samt engagerade i kommittén som kan ta ansvar för vissa delar. Här av dig till Jenny Mellåker om du vill hjälpa till.

TK

Tävlingskommittén behöver fler medlemmar. Du som är aktiv inom lydnad och /eller bruks och är intresserad, hör av dig till Maria Gabrielsson så får du veta mer.

RUK

Rasutvecklingskommittén, RUK, ansvarar för för hundarnas mentalitet och genomför tester, bl a MH, som är ett villkor för att hundar ska få starta i bruksklass. Klubben behöver folk som är intresserade av att arbeta med detta och är intresserad av detta så kontakta Ingrid Tapper.

Tävlingskommittén, TK

Anläggningskommittén, AK

Köks- och festkommittén

Lars Hägglund

Styrelsesuppleant 1 & Sammankallande i Anläggning.

lars.g.hagglund@gmail.com

Lars Hägglund

Styrelsesuppleant 1 & Sammankallande i Anläggning.

lars.g.hagglund@gmail.com

Britt-Marie Skog