Varmt välkomna till Sommarkampen!

20 juni från kl. 17.00

Den 20 juni går Sommarkampen av stapeln på Botkyrka Brukshundklubb. Under kvällen kommer vi ha en klubbtävling i lydnad och rallylydnad för alla medlemmar. Cirka 30 ekipage är anmälda men det finns plats för flera. Passa på att tävla och umgås under lättsamma former med klubbkompisar. Fina priser utlovas!

Vill du testa på NoseWork kommer det finnas möjlighet till det under kvällen.

Klubben bjuder på korv och hamburgare så se till att gå man ur huse för en trevlig kväll på klubben med alla klubbkamrater.

OBS: Inga skott kommer skjutas under kvällen.

Varmt välkomna!

Rallylydnad

Detta är det perfekta tillfället att utmana din hund och dig själv i tävlingsmiljö. Samling kl. 18.00 med avprickning. Så snart alla kommit kör vi banvandring för klass A sen tävlar de som är anmälda i den klassen. Efter det kör vi klass B.

Vill ni starta i mer än en klass med samma hund eller göra fler starter i samma klass, för att verkligen se vad ni kan, ordnar vi det i mån av plats. Antalet anmälda är begränsat pga vi kör på en kväll.

Klasser:
Klass A = nivå NKL/FKL. Man väljer om man vill tävla med eller utan koppel.
Klass B = nivå AKL/MKL. Okopplad hund.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan

Lydnad och bruks

I fyra utvalda moment gör deltagarna upp om den åtråvärda titeln “årets sommarkämpe”. Samling kl. 18 med avprickning. Första start går kl. 18.30.

Momenten som kommer vara med är:

• Fritt följ/linförighet
    ju svårare klass man tävlar i desto svårare blir programmet.
  • Läggande, ställande eller sättande under gång
    i startklass gäller sitt under gång som det ser ut dvs man går ett varv kring hunden. För övriga väljer man vilket skifte som ska göras och meddelar tävlingsledaren det innan momentet startar.
  • Inkallning
    Slät eller med läggande och/eller ställande utefter hur ens klass ser ut.
  • Hopp över hinder
    Startklass, Appell, Klass 1, Klass 2, klass 3 – Kommendera
    Lägre, Högre, Elit – Hopp, sitt, hopp

Genom ett avancerat uträkningssystem kommer sen årets vinnare utses.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan

Varmt välkomna!

Nu är anmälan stängd för i år

Anmälda ekipage